بهترین جراح بینی گوشتی در سعادت آباد

  • خانه
  • -
  • دسته‌بندی نشده
  • -
  • بهترین جراح بینی گوشتی در سعادت آباد
 بهترین جراح بینی گوشتی در سعادت آباد

ما در این مقاله می خواهیم شما را با بهترین جراح بینی گوشتی در سعادت آباد آشنا کنیم. امروزه جراحان بسیاری در زمینه عمل بینی فعالیت دارند که انتخاب از میان آن ها کمی سخت است. اما در مرحله اول نکته ای که مورد اهمیت است، دستمزد جراح بینی می باشد. توصیه می شود تا جایی که ممکن است برای انتخاب بهترین جراح بینی گوشتی در سعادت آباد هرگز به دنبال جراحی بینی ارزان قیمت نباشید زیرا نتیجه جراحی بینی کاملا مرتبط به میزان مهارت جراح بینی است و در صورت بروز یک اشتباه ممکن است سلامتی و ظاهر بینی شما به خطر بیوفتد.

برای این که شما بهترین انتخاب را داشته باشید و به بهترین بینی گوشتی در سعادت آباد مراجعه کنید، ویژگی های مهم یک جراح بینی خوب را برای شما توضیح می دهیم پس تا پایان این مقاله همراه ما باشید.

ویژگی های بهترین جراح بینی گوشتی در سعادت آباد

برای انتخاب بهترین جراح بینی گوشتی در سعادت آباد باید ویژگی های کلی برای انتخاب بهترین جراح بینی را بدانیم که این ویژگی ها شامل موارد زیر است:

  • برای آن که جراح زیبایی در کار خود موفق باشد باید از علوم زیبا شناختی در اجزاء صورت به اندازه کافی برخوردار باشد.
  • توانایی بسیار و مناسب جراحی برای یک جراح زیبایی بینی امری ضروری است.
  • برخورداری از دانش ریاضی به عنوان یک مهارت لازم برای جراح زیبایی محسوب می شود.
  • یکی از مهارت های متخصص، داشتن قوه تخیل برای ترسیم بینی در قبل از عمل می باشد.
  • برای آن که جراح زیبایی در کار خود موفق باشد باید از علوم زیبا شناختی در اجزای صورت به اندازه کافی برخوردار باشد.
  • برای بیمار زمان کافی در جهت مشورت و دادن اطلاعات کافی را در نظر بگیرد، در واقع صبور باشد.

ویژگی های بهترین جراح بینی گوشتی

راه های انتخاب بهترین جراح بینی گوشتی در سعادت آباد

برای این که جراحی بینی بهترین نتایج را داشته باشد، افراد باید در انتخاب جراح بینی خود دقت زیادی داشته باشند و تحقیقات دقیقی انجام دهند. افراد می توانند از روش های زیر برای انتخاب جراح بینی استفاده کنند:

  • درست کردن یک لیست از اسامی جراحان بینی خوب در انتخاب جراح بینی بسیار کمک کننده است.
  • برای تهیه لیست خود می توانید از افرادی که در گذشته جراحی بینی انجام داده اند و از نتیجه آن راضی بوده اند سوال کنید و یا در گوگل و شبکه های اجتماعی جست و جو کنید.
  • بعد از آن که لیستی از اسامی بهترین جراحان تهیه کردید، در رابطه با سوابق آن ها تحقیق کرده و از میزان تحصیلاتشان آگاه شوید.
  • به مطب جراح بینی مورد نظر بروید و در مورد توقعاتی که از نتیجه جراحی بینی دارید با او صحبت کنید، هنگام مراجعه میزان صبوری و طرز برخورد جراح بینی را نیز بسنجید.
  • سعی کنید زمانی به مطب جراحی بینی مراجعه کنید که بیماران قبلی در مطب حضور داشته باشند ، با بیماران در رابطه با میزان رضایتشان از جراحی بینی سوال کنید.
  • جراحان بینی در مطب خود، یک آلبوم از نمونه کارهای خود دارند. از آن ها در خواست کنید تا آلبوم مورد نظر را به شما نشان دهند.

انواع مدل های بینی

بینی ها انواع مختلفی دارند که شامل مدل های زیر است:

1.بینی گوشتی 

به طور کلی بینی های گوشتی ظاهری بزرگ و برجسته دارند و بر اساس مدل و فرم استخوان و میزان چربی آن، کوتاه یا بلند هستند. بینی های گوشتی غضروفشان ضعیف و پوست باریکی دارند و تنها برای انجام جراحی بینی طبیعی مناسب می باشند.

2.بینی استخوانی 

بینی های استخوانی دارای دو ویژگی مشخص هستند که باعث افرادی که از بینی های استخوانی برخوردار هستند نتایج بسیار مطلوبی از عمل بینی کسب کنند. این دو ویژگی شامل پوست نازک و استخوان محکم می شود.

از آن جایی که پوست بینی استخوانی نازک و ظریف است، ایجاد هر تغییر شکلی در بینی به خوبی قابل مشاهده است. بنابر این افرادی که دارای بینی استخوانی هستند از انجام جراحی بینی طبیعی، فانتزی و نیمه فانتزی نتایج بسیار مطلوبی کسب می کنند.

3.بینی برجسته یا قوزدار

یکی از بارز ترین مشکلاتی که بسیاری از افراد با آن مواجه هستند، داشتن برآمدگی و قوز در پل بینی است. این برآمدگی ممکن است به صورت ارثی یا برخورد ضربه به بینی به وجود آمده باشد. خوشبختانه با انجام جراحی بینی و سوهان کشیدن قوز و پل بینی، به راحتی می توان نسبت به برطرف کردن آن اقدام نمود.

4.بینی پهن

از ویژگی های بینی پهن می توان به نوک گرد بینی، سوراخ های پهن و پل بینی عریض اشاره کرد. برای اصلاح و جراحی بینی پهن ابتدا باید علل آن مورد بررسی قرار بگیرد. دلایل ایجاد بینی پهن عبارتند از:

  • پهن بودن استخوان بینی
  • پهن بودن غضروف های طاق وسط
  • پهن بودن سپتوم پشتی
  • پهن بودن نوک بینی
  • پهن بودن غضروف های جانبی فوقانی یا تحتانی
  • ضخیم بودن پوست یا گوشتی بودن بینی

برای درمان بینی های پهن، با در نظر گرفتن تناسبات صورت فرد و تا جای ممکن از قسمت بالایی تا پایین بینی باریک تر شده و موجب بهبود فرم بینی می شود.

طی جراحی بینی پهن، می توان با استفاده از سپتوم خود بینی یا غضروفی که در پشت گوش قرار دارد نوک بینی را باریک تر نمود.

انواع مدل های بینی

تفاوت بینی های گوشتی و استخوانی

بینی های گوشتی و استخوانی از نظر ساختار باهم متفاوت می باشند. در بینی های استخوانی اشکال ظاهری در پشت بینی به صورت برجستگی و قوز در ناحیه استخوانی بینی دیده می شود اما در بینی های گوشتی اغلب اشکال در سر بینی و به صورت پوست ضخیم و چرب بینی می باشد و بینی نیز فرم خاصی ندارد که علت آن غضروف ضعیفی است که سر بینی می باشد. البته در برخی اوقات این دو فرم بینی به صورت ترکیبی نیز می توانند وجود داشته باشند و نکته ای که مورد اهمیت است این است که تکنیک جراحی این دو فرم بینی و درصد تغییراتی که در هر فرم بینی مد نظر می باشد با هم متفاوت می باشند.

تقویت غضروف در بینی های گوشتی

در جراحی زیبایی بینی گاهی به تقویت و بازسازی غضروف های بینی نیاز می باشد که در این موارد انتخاب اول استفاده از غضروف خود تیغه بینی می باشد که در حین انجام جراحی زیبایی از تیغه بینی غضروف استخراج شده و در محل جدید خود قرار داده می شود. افرادی که قبل از جراحی انحراف تیغه بینی را انجام داده اند اغلب این غضروف ها کم می باشد و در این موارد انتخاب دوم ما غضروف لاله گوش و غضروف دنده می باشد که برای استخراج غضروف هرکدام از این محل ها نیازمند این است که در هرکدام از آن محل ها برش های جداگانه ای داده بشود.

مشاوره قبل از انجام جراحی بینی

در جلسه های قبل از عمل جراحی، باید با جراح خود درباره انتظارات و توقعاتی که از جراحی بینی و فرم بینی خود دارید به طور دقیق صحبت کنید و جراح بینی موظف است به همه سوالات و ابهامات افراد به طور کامل و دقیق پاسخ دهد و در صورتی که توقعی غیرمعقول از نتیجه رینوپلاستی دارید آن ها را از انجام جراحی بینی منصرف سازد.

در جلسه های مشاوره قبل از انجام عمل بینی، جراح در مورد سابقه پزشکی بیمار داروهایی که در حال حاضر استفاده می کنند و داروهایی که افراد به آن ها حساسیت دارند و جراحی هایی که انجام داده سوالاتی را مطرح می کنند و داروهایی که افراد به آن ها حساسیت دارند و جراحی هایی که انجام داده سوالاتی را مطرح می کنند، جراح بینی در جلسات مشاوره خود استخوان ها و غضروف های بینی نیز تناسب بینی با اجزای صورت را بررسی می کند. پزشک متخصص در این جلسات برای مقایسه فرم بینی قبل و بعد از عمل از زوایای مختلف بینی عکس هایی را می گیرند و آن ها را ضمیمه پرونده بیمار می کنند.

مشاوره قبل از انجام جراحی بینی

اقدامات قبل از انجام جراحی بینی

داشتن آمادگی لازم قبل از انجام جراحی بینی قبل از هر چیزی در گرو انتخاب بهترین جراحان بینی می باشد. رعایت اقدامات قبل و بعد از جراحی بینی، سپری کردن روند بهبودی و دستیابی به بهترین نتیجه بسیار توصیه می شود.

قبل از جراحی بینی: جراح در راستای تعیین عفونت، کم خونی یا اختلال لخته شدن خون، گلوکز خون و تشخیص کم خونی برای بیمار آزمایش خون تجویز می نماید.

با توجه به نتایج آزمایش خون و وضعیت سلامت عمومی فرد، ممکن است به آزمایش دیگری نیاز باشد.(پزشک ممکن است برای بررسی وضعیت ریه ها و قلب، نوار قلب و اسکن تجویز کند)

آزمایش بارداری برای زنان قبل از جراحی بینی الزامی است. اگر فردی باردار باشد، معمولا جراحان عمل را به تعویق می اندازند.

انواع جراحی بینی

جراحی بینی به دو روش باز و بسته انجام می شود که در ادامه به بررسی هر دو روش می پردازیم.

عمل بینی به روش باز

در عمل بینی باز، فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی برشی در قسمت کلوملا که همان تیغه ای از جنس غضروف و پوست که دو سوراخ بینی را از هم جدا می کند، ایجاد می کنند که با کمک این برش پره های بینی به طور کامل به بالا برده می شود و به ترتیب به نوک بینی و پوست آن دسترسی پیدا می کند و تغییرات لازم را به راحتی در ساختار بینی ایجاد می کند.

مزایای جراحی بینی به روش باز

  1. جراح دسترسی کامل و راحتی به ساختمان بینی دارد.
  2. جراح راحت تر می تواند پروتز و غضروف لازم را در بینی استفاده کند.
  3. به دلیل دید بهتر جراح، احتمال عدم قرینگی به شدت کاهش می یابد.
  4. فضای کار بیشتری برای جراح فراهم است.
  5. در بینی های دچار انحراف و کجی، این روش نتیجه بهتری خواهد داشت.

عمل بینی به روش بسته

در جراحی بینی باز، پزشک بدون ایجاد برش بر روی ناحیه کلوملا با کمک گرفتن ابزاری پوست بینی را به مقدار زیاد کمی بالا نگه می دارد و در آخر تغییرات لازم را برای فرد اعمال می کند.

مزایای جراحی بینی به روش بسته

  1. عدم ایجاد برش و بخیه در ناحیه کلوملا
  2. کاهش مدت زمان عمل
  3. کم بودن تورم در ناحیه نوک بینی بعد از عمل

اقدامات قبل از جراحی بینی

  • توصیه می شود 2 هفته قبل از انجام جراحی بینی از مصرف داروهای خاص که بر روند بی هوشی تاثیر می گذارند مانند آسپرین، ایبوپروفن، داروهای ضد التهاب و رقیق کننده خون و همچنین استعمال سیگار، تنباکو و هر چیزی که حاوی نیکوتین و کافئین است مانند الکل و نوشیدنی های حاوی الکل اجتناب شود.
  • شب قبل از جراحی بینی حتما حمام کنید اما مراقب باشید که سرما نخورید زیرا در صورت سرماخوردگی، زمان عمل شما به تعویق خواهد افتاد.
  • در صورتی که سن بیمار 50 سال یا بیشتر باشد، تست نوار قلب نیز درخواست می شود.
  • از چند روز قبل از جراحی بینی آب زیاد بنوشید. آب رسانی خوب به بدن سرگیجه بعد از جراحی را کاهش می دهد و روند بهبودی را بهتر می کند.
  • توجه داشته باشید که قبل از جراحی بینی، جراح معالجتان عکس هایی از صورت شما تهیه کند و تغییرات مورد نظر را بر روی عکس مشخص می کند تا نتیجه احتمالی را مشاهده نمایید.

مراقبت های بعد از جراحی بینی

توصیه می شود بعد از عمل جراحی زیبایی بینی مراقبت های زیر را انجام دهید تا بهترین نتایج را از عمل بینی خود کسب نمایید.

  • دو هفته قبل و بعد از عمل بینی، مصرف مسکن هایی از قبیل آسپرین و پروفن ممنوع می باشد.
  • به مدت 72 ساعت بعد از عمل می توانید برای کاهش تورم و کبودی اطراف چشم، از کمپرس یخ بر روی گونه ها و نواحی اطراف چشم استفاده نمایید. توجه داشته باشید که کمپرس یخ را بر روی بینی قرار ندهید.
  • در روز عمل حدودا بعد از 4 ساعت می توانید از غذاهای نرم و رقیق و مایعات استفاده نمایید. اما به خاطر داشته باشید که تا دو هفته بعد از عمل نباید خوراکی هایی که نیاز به جویدن به مدت طولانی را دارند را مصرف کنید.
  • در صورتی که احساس درد داشتید می توانید از مسکن هایی مانند استامینوفن البته در صورت تجویز پزشک معالجتان استفاده نمایید.
  • در هنگام استراحت حداقل به مدت 1 هفته با استفاده از دو یا چند بالش سرتان را بالاتر از بدنتان نگه دارید.
  • به مدت 10 الی 14 روز از صحبت کردن طولانی مدت اجتناب نمایید.
  • از تردد در اماکن شلوغ به مدت یک هفته خودداری نمایید.

مراقبت های بعد از جراحی بینی 

مراحل جراحی بینی

زمانی که شما وارد اتاق عمل می شوید، از زمان بی هوشی مراحلی برای ایجاد تغییرات روی پل بینی طی می شود که شامل موارد زیر است:

  1. بی هوشی عمومی از طریق تنفسی یا تزریق وریدی
  2. ایجاد برش های لازم برای جراحی بر روی کلوملا
  3. ایجاد تغییرات لازم بر روی ساختار بینی
  4. اصلاح فرم بینی و رفع عیوب آن
  5. بخیه زدن برش های ایجاد شده
  6. قرار دادن اسپلینت
  7. ریکاوری و مراقبت های لازم بعد از عمل
  8. ترخیص بیمار

ویژگی بینی های گوشتی

به طور کلی ساختار و فرم بینی ها به دو دسته استخوانی و گوشتی تقسیم می شود که جراحان بر اساس ساختار و شکل ظاهری بینی عمل زیبایی را انجام می دهند. هر کدام از دو مدل بینی دارای مشخصات مخصوص به خودش می باشد که با در نظر گرفتن برخی ویژگی ها به راحتی می توان فرم بینی استخوانی و گوشتی را از یکدیگر تشخیص داد.

  • بینی های گوشتی دارای ویژگی های زیر می باشند:
  • دارای غضروف نرم و ضعیف تر هستند.
  • نوک بینی پهن و حالت افتاده ای دارد.
  • غده چربی بیشتری زیر پوست قرار گرفته است.
  • پوست بینی های گوشتی معمولا کلفت تر است.
  • پره بینی های گوشتی پهن تر و بزرگ تر است.

اگر بینی شما جزء بینی های گوشتی است، برای مشاهده نتیجه جراحی باید کمی صبور باشید. زیرا در صورت ضخیم بودن پوست مدت زمان بسیاری طول می کشد تا تغییرات کاملا قابل مشاهده باشد و نتیجه نهایی مشخص شود. به طور کلی، جراحی بینی گوشتی نسبت بینی استخوانی سخت تر است. زیرا پوست ضخامت بیشتری دارد و غضروف ضعیف تر است و جراحی با حساسیت بسیاری انجام می شود. بنابراین در انتخاب جراح بینی گوشتی باید حساسیت بسیاری به خرج دهید و نزد با تجربه ترین جراح ها در این زمینه بروید.

عوارض جراحی بینی

جراحی زیبایی بینی باید توسط پزشک متخصص و با تجربه انجام شود در غیر این صورت می تواند مشکلات و عوارضی بعد از جراحی بینی به وجود بیاید. در ادامه به عوارض جراحی بینی می پردازیم.

  • از بین رفتن حس بویایی ناشی از آسیب رسیدن به عصب بویایی
  • بروز مشکلات تنفسی بعد از جراحی
  • وقفه تنفسی در خواب
  • سردرد و مشکلات ناشی از کمبود اکسیژن
  • عدم تقارن سوراخ های بینی
  • بالا بردن بیش از حد بینی و به وجود آمدن عدم زیبایی بینی بعد از جراحی
  • کوچک کردن بیش از حد سوراخ های بینی و بروز مشکلات تنفسی
  • آسیب رساندن به غضروف بینی و بافت آن

عوارض جراحی بینی

چه کسانی در جراحی بینی گوشتی موفق می باشند؟

کسانی که می خواهند از جراحی بینی گوشتی نتایج خوبی دریافت کنند باید با پزشک خود مشاوره های لازم را داشته باشند تا درباره نوع جراحی بینی گوشتی اطلاعات لازم را کسب کنند.

آیا هر نوع بینی گوشتی را می توان عمل کرد؟

در بعضی از افراد مخصوصا آقایان به دلیل چربی و ضخیم بودن پوست جراحی توصیه می شود جراحی انجام نشود.

کلام آخر

از شما همراهان گرامی سپاس گذاریم که ما را تا پایان این مقاله همراهی کردید. امیدواریم که به نکات و مطالب گفته شده توجه کافی را کرده باشید و با توجه به توضیحات داده شده بتوانید بهترین جراح بینی گوشتی در سعادت آباد را انتخاب کنید. در صورت داشتن سوال می توانید با شماره های داخل سایت تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت کنید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دریافت مشاوره (کلیک کنید)